0212 256 44 11 0532 176 46 50
Anasayfa > Sıkça Sorulan Sorular

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası 

Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası kiralıkşamdan Organizasyon tarafından yönetilen internet sitesi www.kiraliksamdan.com vasıtası ile sunduğunuz kişisel verilerinizin, internet sitemizde online ve offline olarak toplanma ve işlenme usullerini açıklar. (Ek olarak kullanım koşullarını okumanız gerekmektedir) kiralıkşamdan Organizasyon, internet sitesi üzerinden vermiş olduğunuz bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda geçerli kuralları belirtilen bu gizlilik politikasını benimser. kiralıkşamdan Organizasyon, güvenliğinize önem verir ve bilgilerinizin saklanması konusunda şeffaf olmaya özen gösterir. Bu gizlilik politikası, ne tür kişisel verilerinizin toplandığı, bu bilgilerin nasıl kullanıldığı, gerekmesi halinde bu bilgilerin kimlerle paylaşıldığı, kişisel verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu ve bu haklarınızı nasıl kullanabildiğiniz hususunda genel bir çerçeve sağlar. Lütfen internet sitesini kullanmadan ve/veya kişisel bilgilerinizi sunmadan önce bu gizlilik politikasını okuyunuz.
Kişisel Veri
“Kişisel Veri” sizi tanımlayan ya da sizi tanımlamak için kullanılabilecek bilgilerdir. İnternet sitesine gönderdiğiniz veya topladığımız ve/veya erişilebilir formda sakladığımız bilgiler kişisel veri kapsamına girer. Kişisel verilere örnek olarak adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve internet protokol (IP) adresiniz sayılabilir. İnternet sitesinde veri alanlarına girdiğiniz kişisel bilgiler kiralıkşamdan Organizasyon  tarafından işlenir. Çeşitli konularda bilgi almak ya da danışmak, kiralıkşamdan Organizasyon  programlarına kayıt olmak, irtibat kurmak, iş başvurusunda bulunmak veya anketlere yanıt vermek gibi amaçlarla internet sitesi üzerinden bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Bunlara ek olarak, kiralıkşamdan Organizasyon  siz çevrimiçi olarak bilgi vermeseniz dahi internet sitesine yapmış olduğunuz ziyaretler hakkında bilgi toplar. Tarayıcı tipiniz, tarayıcı diliniz, işletim sisteminiz, internet protokol (IP) adresiniz, internet sitemizi ziyaret etmeden önce ve sonra ziyaret ettiğiniz sitelerin URL’leri, sizi internet sitemize götüren web aramanız, görüntülediğiniz web sayfaları, görüntülediğiniz reklamlar ve internet sitemde tıkladığınız bağlantılar bahsi geçen bilgilere örnek olarak sayılabilir. kiralıkşamdan Organizasyon  işlediği kişisel verileri, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve ilgili diğer mevzuat hükümlerinin gerekli kıldığı kapsamda tedbirleri alarak korur. Ek olarak, kişisel verileriniz için sosyal beklentilere uygun tedbirler de alır. Kişisel verilerinizi kiralıkşamdan Organizasyon’a sağlayarak bu bilgilerin toplanmasına, aktarılmasına, depolanmasına ve dolayısıyla işlenmesine açıkça rıza gösterirsiniz. kiralıkşamdan Organizasyon  sunduğunuz kişisel verilerinizi, sorularınıza yanıt vermek ve size etkin şekilde yardımcı olmak amacıyla kullanır. kiralıkşamdan Organizasyon  çevrimiçi sunduğunuz kişisel verileri çevrimdışı sunduğunuz kişisel verileriniz ve/veya üçüncü kişilere temin edilen verileriniz ile birleştirebilir. Bu birleştirilmiş kişisel veriler internet sitesini daha iyi tasarlamak, bilgileri size iletmek, pazarlama ve araştırma faaliyetlerimizi geliştirmek ve diğer ticari işlemleri kolaylaştırmak amacıyla kullanır. Gizliliğinizi korumak amacıyla, özellikle talep etmediğimiz bilgileri sunmayarak kiralıkşamdan Organizasyon’un  hakkınızda topladığı kişisel verilerin miktar ve türünü sınırlayabilirsiniz.
Çerez Teknolojilerinin Kullanımı
Çerez (Cookie), internet sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyası veya bilgilerdir. kiralıkşamdan Organizasyon  ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek için yasal yükümlülükleri çerçevesinde, bu gizlilik ve çerez (Cookie) politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplar, işler, üçüncü kişilerle paylaşır ve güvenli olarak saklar. kilralıkşamdan Organizasyon, internet sitesindeki bir veri alanına girdikten sonra sıklıkla ziyaret ettiğiniz bölümler gibi kişisel verilerinizi çerez veya diğer teknolojiler sayesinde hatırlayabilir. Bu teknolojiler, daha iyi bir hizmet sunulmasına, ziyaretçi tercihlerine bağlı şekilde internet sitesini kişiselleştirilmesine, istatistik derlenmesine, eğilimlerin analiz edilmesine ve bu gibi amaçlarla İnternet sitesinin yönetilmesi ve geliştirilmesine izin vermeniz sizin için de kolaylık sağlar. İnternet sitesinin bazı bölümleri bu pasif bilgi toplama teknolojilerini kullanmadan çalışmayabilir.
Gizlilik Politikası Güncellemeleri
Tüm ziyaretçiler, bu gizlilik politikasını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Yasal mevzuatta sayılan istisnalar haricinde kiralıkşamdan Organizasyon, bir ön bildirimde bulunmaksızın tek taraflı inisiyatifi ile bu gizlilik ve çerez (Cookie) politikasını değiştirme hakkını saklı tutar. kiralıkşamdan Organizasyon gizlilik uygulamalarının değişmesi halinde yürürlük tarihi (01.01.2022) vasıtasıyla sizi bilgilendirir.
 

Şifremi Unuttum

Şifremi unuttum/bilmiyorum, siteye nasıl giriş yapacağım?

Ana sayfada yer alan hesabım bölümündeki "Şifremi Unuttum" butonuna tıklayınız. Sitemize ilk üye olurken kullandığınız e-posta adresinizi giriniz. Size göndereceğimiz e-posta'daki adımları izleyerek yeni şifrenizi yaratabilirsiniz.

Teslimat adresimde bana ulaşılamazsa başkasına teslimat yapılabilir mi?

Teslimat adresimde bana ulaşılamazsa başkasına teslimat yapılabilir mi?

Belirtmiş olduğunuz teslimat adresinizde kargonuzu teslim alacak başka bir kişi var ise, bu bilgiyi siparişinizi oluştururken "Siparişi teslim alacak olan kişi" kısmında belirtmeniz gerekmektedir. Aksi durumda siparişiniz başka bir kişiye teslim edilmeyecektir.

Kargo ücreti nedir?

Kargo ücreti nedir?

Ürünlerin fiyatları nakliye ve hammaliye giderleriyle farklılık göstermektedir.

Yurt dışına gönderim yapıyor musunuz?

Yurt dışına gönderim yapıyor musunuz?

Yurt dışı için farklı bütçeler ile yardımcı olabiliyoruz.

İade etme süresi kaç gündür ?

İade etme süresi kaç gündür ?

Tüketici Kanunu’ndaki, “Sebep Göstermeden Cayma Hakkı” maddesine göre, ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren ilk 14 iş günüdür. Üründen kaynaklanan herhangi bir kusur sebebiyle yapacağınız iadelerde ise, teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. 

Sipariş İptali

Siparişimi Nasıl İptal Ettirebilirim?

- Sipariş iptallerinizi yanlızca ürün kargoya teslim edilmeden önce Telefon numaralı telefondan bizleri arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Mail yolu ile yapacağınız bilgilendirmeler doğrultusunda iptal işlemi gerçekleştirilmeyecektir.

Kredi kartına taksit yapılıyor mu?

Kredi kartına taksit yapılıyor mu?

Siparişler nakit olarak kabul ediyoruz.

Siparişlerimi havale olarak ödeyebilir miyim?

Siparişlerimi havale olarak ödeyebilir miyim?

Havale ile ödeme yapabilirsiniz. Siparişinizi verirken açılacak olan ödeme sayfasında ‘’ havale ile ödeme ‘’ seçeneği ile ödemenizi yapabilirsiniz.

GÜNÜN FIRSATI

YENİ %10

Gül Kurusu, Somon, Capuccino Çiçek

180 TL
150 TL

YENİ %10

Altı Kollu Cam Şamdan Düz Fanuslu (Çiçekli)

480 TL
380 TL

YENİ %10

Beş Kollu Gold Kaplama Şamdan (Çiçekli)

390 TL
350 TL

YENİ %10

Beyaz Deve Kuşu Tüyü

580 TL
480 TL

YENİ %10

Beyaz Yapay Çiçekli Tag

4,000 TL
3,500 TL

YENİ %10

Dokuz Kollu Full Kristal Şamdan

950 TL
750 TL

YENİ %10

Fuşya ve Mor Deve Kuşu Tüylü Şamdan

580 TL
480 TL

YENİ %10

Gold Napolyon Sandalye (Kapitone Minderli)

100 TL
75 TL

YENİ %10

Gold Osmanlı Supla (Yuvarlak)

15 TL
12 TL

YENİ %10

Gümüş Antik Vazo (Çiçekli)

350 TL
250 TL

YENİ %10

Gümüş Çerçeve Ayna

50 TL
40 TL

YENİ %10

Gümüş Gelin yolu ve Vazo (Çiçekli)

600 TL
500 TL

YENİ %10

Gümüş Kaplama Masa (8 Kişilik)

2,000 TL
1,900 TL

YENİ %10

Gümüş Kaplama Supla (Yuvarlak)

13 TL
10 TL

YENİ %10

Gümüş Misket Supla

15 TL
12 TL

YENİ %10

Gümüş Napolyon Sandalye (Kapitone Minderli)

100 TL
75 TL

YENİ %10

Gümüş Numaratör

50 TL
40 TL

YENİ %10

Gümüş Osmanlı Supla (Yuvarlak)

15 TL
12 TL

YENİ %10

Gümüş Saray Supla (Kare)

15 TL
12 TL

YENİ %10

Lake Ayna Elips Masa

3,000 TL
2,500 TL

YENİ %10

Lake Kaideli Gelin Yolu (Çiçekli)

600 TL
500 TL

YENİ %10

Nikah Üstü Çiçek Gazebosu (Kare)

11,000 TL
8,500 TL

YENİ %10

Nikah Üstü Çiçek Gazebosu (Yuvarlak)

3,000 TL
2,500 TL

YENİ %10

Nikah Üstü Led Gazebosu

5,500 TL
4,500 TL

YENİ %10

On Bir Kollu Kristal Mızrak Şamdan (Çiçekli)

680 TL
575 TL

YENİ %10

Orta Boy Kadeh Mumluk

50 TL
35 TL

YENİ %10

Özel İsim Dekorlu Pist Kaplama

0 TL
0 TL

YENİ %10

Pleksi Nikah Kürsüsü

1,300 TL
1,000 TL

YENİ %10

Şeffaf Antik Vazo (Çiçekli)

350 TL
250 TL

YENİ %10

Şeffaf Saray Vazo , Yeşilik ve Pampas

480 TL
380 TL

YENİ %10

Şeffaf Saray Vazo ve Bahar Dalları

480 TL
380 TL

YENİ %10

Siyah Masa Örtüsü

125 TL
90 TL

YENİ %10

Üç Boy Kadeh Mumluk

180 TL
130 TL

REFERANSLAR

E - BÜLTEN

E-Posta Bilgilerinizi Giriniz
Kaydet